Qui som

CarCris Manteniments és una empresa de serveis generals de neteja, constituïda l´any 1994, amb l´objectiu de satisfer la demanda existent en el sector dels serveis de neteja i manteniment.

Som una PYME familiar, i a base d´esforç i treball hem aconseguit obrir-nos pas en el sector, creant llocs de treball i ampliant la nostra cartera de clients.

 

No hem perdut ni volem perdre el nostre esperit inicial, però som conscients dels cambis que es produeixen a la societat i en el nostre àmbit de treball. És per això que en els últims anys estem treballant intensament per a modernitzar tots els àmbits de la nostra empresa,

des dels protocols de treball, als productes i maquinària que utilitzem, passant per els nostres sistemes de control presencial, gestió i planificació de tasques i controls de qualitat.

 

Els anys d´experiència dels nostres fundadors ens van ensenyar les necessitats i exigències del mercat i nosaltres, com a segona generació, ens hem esforçat per a conèixer i satisfer a tots els nostres clients, ja que ells són el pilar fonamental de la nostra empresa.

El nostre equip

Cristina Casadevall

Direcció

 

Cristina és la segona generació familiar que dirigeix l´empresa. Quan CarCris Manteniments inicià el seu camí, ella comptava amb tant sols, 9 anys, per el que des de ben menuda, ha estat conscient dels avantatges e inconvenients de ser empresària.

 

És responsable de l´àrea comercial, compres i relació amb proveedors i administradors.

 

Té un do per al tracte amb els clients i sap el que s´espera d´ella. Quan hi ha problemes sempre és la primera en arromangar-se per trobar les solucions adients.
La seva paciència i serenitat són un complement perfecte i necessari en el dia a dia de la nostra empresa.

José Ramón Cáceres

Direcció

 

José Ramón és el responsable de tota l´àrea d´administració, planificació i producció. Mai va planificar la seva vida veient-se com un emprenedor, però un cop va conèixer l´entrellat d´una empresa, va quedar fascinat alhora que creixia una constant motivació per construir i fer crèixer una idea. Aquelles sensacions el van portar a saltar al buit, abandonant la seva feina anterior, estable i ben remunerada, implicant-se 24/7 a la construcció del nou CarCris Manteniments.

 

És una persona extremadament organitzada i amb les idees ven clares, que sempre sap marcar el camí a seguir, per fer el següent pas i aconseguir nous objectius.

Marta Herrero

Administració

 

Marta va arribar a l’equip a principis de 2021, després d´haver treballat més de 15 anys en una altra empresa del sector.

 

Duu a terme molt diverses tasques relacionades amb l’administració, compres, recursos humans i atenció al client.

 

Sempre està disposada a ajudar, servint de suport a diferents àrees i col.laborant activament en el control de la planificació diària de serveis.

Cristóbal Lezama

Comandaments Intermedis

 

Cristobal s’incorporà a la plantilla a finals de l´any 2016 i actualment és l’encarregat general de l’equip de netejadors i especialistes .

 

És un treballador nat que no ha fallat ni un sol dia i sempre està quan se´l necessita.

 

Sap el que s’espera d´ell i comprèn el nivell d´exigència que implica el seu càrrec.

 

A més d´organitzar els controls de qualitat i dirigir els serveis que té encomanats, és especialista en neteja de vidres, neteja de vidres en alçada amb aigua osmotitzada i neteja tèxtil.

Jesús Do Canto

Comandaments Intermedis

 

Jesús és el netejador més veterà de la plantilla, malgrat la seva juventud. S´incorporà a la nostra empresa al febrer de 2014. Des d´aleshores , ha vist en primera persona tots els cambis que hem realitzat i ha estat suficientment intel.ligent com per adaptar-se a ells.

 

Actualment és comandament intermedi amb la categoria de responsable d´equip. . La seva funció és la de coordinar els diferents serveis que li són encomanats i supervisar el treball dels netejadors.

 

A més, té experiència en l´ús de màquines rotatives, fregadores i neteja de vidres.

Bertha Morán

Comandaments Intermedis

 

Bertha s´incorporà a la nostra plantilla a mitjans de 2018.
Inicialment estava destinada a la neteja d´oficines i domicilis, però poc a poc va anar adquirint experiència en altres serveis com netejes a comunitats de veïns, neteges de fí d´obra o neteges a fons.

 

La seva educació, saber estar i ganes de treballar la va fer guanyar un lloc de confiança.

 

Actualment és un comandament intermedi amb la categoria de responsable d´equip i la seva tasca és coordinar els diferents serveis que li són encomanats i supervisar el treball dels netejadors.

Netejadors

En el grup dels netejadors disposem d´un equip humà qualificat, amb àmplia experiència en el sector, el qual està en formació continua en matèria tècnica, prevenció de riscos laborals i atenció al client, i que s´encarrega de realitzar la feina contractada pels nostres clients.
Som conscients de que l´èxit de la nostra empresa depén fonamentalment del servei i la imatge que oferim davant els nostres clients i per això inculquem aquests pilars en els nostres treballadors.