Neteja i manteniment d’oficines, despatxos y botigues

Actualment prestem el servei de neteja i manteniment d´oficines, despatxos i botigues a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

Experts en neteja i manteniment d´oficines, despatxos i botigues a Barcelona

 

Comptem amb personal d´àmplia experiència en neteja d´oficines, despatxos i botigues que coneixen les exigències i necessitats d´aquest tipus de serveis, per tant, els nostres clients poden estar tranquils ja que confiant amb CarCris Manteniments, les seves instal.lacions tindràn un estat òptim de neteja adaptada a la freqüència horaria contractada.

 

Ens preocupem per a realitzar convenientment els processos de selecció per comptar amb una plantilla de confiança amb la formació necessària, atès que, entenem que quan entrem a les instal.lacions dels nostres clients, estem entrant a casa seva i per això és important oferir tranquil.litat enviant-los el personal adequat.

 

Ens adaptem al client tant en la freqüència horaria com amb la franja en la que hem de realitzar la neteja.

Abans d´iniciar un servei, un responsable de CarCris Manteniments estableix, junt amb el client, el protocol de treball i la planificació de mateix, ja que cada negoci és únic i diferent.

Aquestes directrius són traslladades al netejador/a a través de la nostra app , així doncs, no deixem al marge que un servei ben realitzat depengui de la memòria del treballador/a, ja que en qualsevol moment poden consultar les indicacions del client i les prioritats del servei.

Especialistes en neteja i manteniment d´oficines, despatxos i botigues a Barcelona

 

La imatge de qualsevol empresa depèn en gran part del estat de les seves instal.lacions. Un centre de treball net és un centre de treball sà. A més, els treballadors se sentiràn millor en el desenvolupament de les seves tasques al realitzar-les en un espai confortable i els clients veuràn un centre cuidat, que inevitablement oferirà una millor impressió dels nostres espais i la nostra empresa.

 

Per a que realment et preocupis de portar el teu negoci, a CarCris Manteniments oferim una sèrie de serveis extres per a aquest tipus de clients , com són el suministrament y entrega de productes d´higiene y cel.lulosa y suministrament y reposició de lluminàries. Els netejadors/as s´encarregen de controlar l´stock i de fer les comandes amb el client, quan s´arriba a un mínim d’existències.

A més, li poden interessar alguns dels nostres altres serveis, com són la neteja de vidres, la neteja de vidres en alçada, la neteja tèxtil, encarregant-nos del manteniment de cadires, butaques, catifes i moquetes, i tantmateix, com l´aplicació d´ozó, per a desodoritzar l´ambient.

Les tasques són supervisades pels nostres encarregats per comprobar que es compleixen els nivells d’exigència i qualitat.

 

Actualment a Barcelona netegem oficines, despatxos i botigues de tots els sectors, tant petites com grans empreses, aconseguint a totes elles un alt grau de satisfacció per part del client, essent aquest el nostre més gran valor per a que cada dia, més empreses confiïn en nosaltres.