Neteja i manteniment de comunitats de propietaris

Actualment oferim servei de neteja i manteniment de comunitats de propietaris a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-la a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

Experts en neteja i manteniment de comunitats de propietaris, a Barcelona

 

Portem més de 25 anys netejant comunitats de veïns a Barcelona, amb el que podríem consideran que són el nostre punt fort i el que ens ha permès fer-nos un espai al sector de la neteja.

 

Ens adaptem a les necessitats i exigències de cada client, oferint diferents freqüències per a que puguin escollir la que els interessi més. La flexibilitat és total.

Les nostres ofertes tenen garantida la millor relació qualitat – preu, incloent un tracte personalitzat i un servei d´atenció al client, enfocat a atendre totes les incidències o suggerencies que puguin sorgir com a consequència de la realització de la neteja.

Establim un protocol de treball basat en la oferta realitzada, programant totes les tasques de neteja i procedint al seu agendament per a la serva realització, amb l´objectiu de complir escrupolosament el pactat amb la comunitat de veïns.

 

El nostre personal compta amb el suport d´una app que envía notificacións i recordatoris de cada tasca, de manera que podem garantir el compliment dels serveis dins la periodicitat contractada.

Especialistes en neteja y manteniment de comunitats de propietaris a Barcelona

 

Ens encarreguem de la neteja i menteniment de totes les àrees comuns de la seva comunitat de propietaris de veïns de Barcelona, zones d´accès , escales, passamans i baranes, bústies, punts de llum, vidres, terrats, trasters, pàrquings, etc…

 

Així mateix, comptem amb especialistes que poden realitzar l´abrillantat del sòl de la finca, així com encarregar-nos del control y suministrament de luminàries

 

Els supervisors de zona s´encarreguen de reforçar la feina dels netejadors y de controlar que el mateix es porti a terme de forma adequada per a aconseguir els millors resultats. Qualsevol incidència detectada és inmediatament comunicada a través de la nostra app al netejador titular del servei per a que la subsani.

Es realitzen controls de qualitat de seguiment amb la finalitat de comprobar que les anomalíes s´han corregit, y que tot el servei és conforme als nivells d´exigència y de qualitat de Carcris Manteniments.

Els nostres treballadors registren qualsevol servei a través de l´app, que enllaça amb la nostra ERP, de forma que els treballs queden geolocalitzats incluient-hi les dades horàries d´entrada i sortida, entre d´altres, donant garantia i tranquil.litat al client.

 

En CarCris Manteniments trobarà una empresa que no s´oblida del client un cop s´ha signat el contracte. A través de diferents maneres de comunicació, podrà contactar en qualsevol moment amb nosaltres.

 

La nostra principal preocupació és el seu grau de satisfacció, ja que és el que ens permet generar la confiança necesària per a seguir creixent com a empresa de serveis de neteja a Barcelona.