Neteja de vivendes de lloguer

Actualment prestem el servei de neteja de vivendes de lloguer a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

 

Experts en neteja de vivendes de lloguer a Barcelona

 

Sabem que un dels punts que més valoren els inquilins a l’hora de seleccionar una vivenda és la neteja d’aquesta. Un cop es realitza la visita, no és el mateix trobar un pis brut que un de net i confortable. Ovbiament , a l´hora de negociar el preu del lloguer, és important la imatge que transmet la teva propietat ja que sempre treuràs més rendiment d’un pis en perfectes condicions que d’un de descuidat.

A CarCris Manteniments treballem per a inmobiliàries , administradors de propietat vertical i particulars, amb l’objectiu de posar a punt vivendes de lloguer, tant abans de la signatura, per a realitzar una neteja general abans de la entrada dels inquilins, com desprès del període d’arrendament, en cas que els llogaters no hagin lliurat el pis en condicions de tornar a ser llogat.

Ens adaptem a les necessitats del propietari o administrador ja que les exigències de neteja no tenen perquè ser sempre les mateixes. No és el mateix netejar per ensenyar, que netejar per entrar a viure. Tampoc és el mateix fer una posada a punt que una neteja a fons.

Especialistes en neteja de vivendes de lloguer a Barcelona

 

Generem la confiança necessària en els nostres clients ja que una vivenda en propietat és un bé valuós. No s´entreguen les claus a qualsevol. Qui treballa amb CarCris Manteniments sap que la seva vivenda està en bones mans.

 

A més, contractar el servei de neteja amb una empresa i tenir una factura del servei li permetrà al propietari exigir al inquilí que lliuri el pis en les mateixes condicions, ja que en cas contrari sempre es pot retreure l’import del servei de neteja de la fiança.

Al treballar mitjançant reserves, podem encarregar-nos també de la neteja de lloguers vacacionals, de curta durada o turístics.

A més de la neteja, aquests clients acostumen a interessar-se tambè per altres serveis que oferim com son la neteja tèxtil i el tractament de sóls.