Neteja de vidres en alçada amb aigua pura

Actualment prestem el servei de neteja de vidres en alçada amb aigua pura a la ciutat de Barcelona, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

 

Experts en neteja de vidres en alçada amb aigua pura, a Barcelona

 

La neteja en alçada amb pértigues des del terra es fà amb aigua osmotitzada o pura.

 

L’aigua, en tots els casos, té una proporció variable de micro partícules que permeten la estabilitat mol.lecular del líquid. Per mitjà dels sistemes d´osmosis se li dona un tractament que la converteix en aigua químicament pura, és a dir, sense residus ni partícules. En aquest estat adquireix propietats que s’aprofitem per a la neteja.

S’ha descobert que l´aigua osmotitzada és un agent netejador molt poderós y agressiu amb la bruticia, per molt sorprenent que sembli, ja que és totalment ecol.lògic.

És per això que a Car Cris Manteniments optem per invertir en una de les millors màquines del mercat, l´HIDROPOWER de la prestigiosa marca alemana UNGER.

Especialistes en neteja de vidres en alçada amb aigua pura, a Barcelona

 

Gràcies a ella podem netejar no només vidres, sinó només façanes, plaques solars i en general tota superfície rentable no porosa.

Amb les nostres pèrtigues podem realitzar tasques des del terra fins a una alçada màxima de 12 metres, ...

sense necessitat d´escales, aparells elevadors ni bastides, d’aquesta manera, per una banda tenim l’avantatge de la seguretat per als nostres treballadors i per l´altra, per el client, ja que es redueix el cost, al prescindir de tots els element abans anomenats.