Neteja de vidres

Actualment prestem servei de neteja de vidres a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

 

Experts en neteja de vidres, a Barcelona

 

A CarCris Manteniments comptem amb personal altament qualificat per a netejar qualsevol mena de superfície envidrada, utilitzant les tècniques de neteja més avançades.

 

Els nostres utensilis, rascadors neteja-vidres, mulladors, fulles rasca-vidres i barres extensibles per a feines d’alçada, s’adequaran a les dimensions dels vidres de les seves instal.lacions, facilitant un resultat óptim.

La neteja de vidres és una de les nostres especialitats i per això és un dels serveis més sol.licitats.

La seguretat dels nostres empleats és el més important, per això abans de la realització del servei, avaluem les característiques del servei i establim un protocol per fer-ho amb totes les garanties en matèria de PRL.

Especialistes en neteja de vidres a Barcelona

 

Per la nostra trajectòria i àmplia experiència prestant serveis a infinitat de clients a tota Barcelona podem afirmar que som una empresa líder en aquest sector.

La nostra àmplia cobertura ens permet oferir als nostres clients els millors preus.

Realitzem manteniments a aparadors de botigues i locals, oficines, inclùs domicilis particulars i sempre amb la freqüència desitjada per el client, ja que agendem tots els nostres serveis gràcies a la app que ens serveix com a soport, de forma que els nostres clients compten amb la garantia de que SEMPRE complim amb les freqüències contractades.