Neteja de pàrquings

Actualment prestem el servei de neteja i manteniment de pàrquings a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

Experts en neteja i manteniment de pàrquings, a Barcelona

 

CarCris Manteniments som especialistes en neteja de pàrquings. Disposem de productes expecífics per a les diferents superfícies a tractar i d’un conjunt de maquinària professional per a realitzar de manera eficient el servei (aspiradors d’un, dos i tres motors, escombradores i fregadores industrials…)

 

Tenim experiència i habilitat d’adaptar-nos a les necessitats i exigències de cada client. Som coneixedors que no tots els pàrquings són iguals ja que poden tenir diversos tipus de paviments, alçades, dimensions, accessos…

Ens adaptem a les freqüències sol.licitades, aconsellant sempre als nostres clients després de realitzar un estudi previ per a valorar les necessitats del centre de treball.

S’ estableix un protocol de treball que hi pot incloure diversos manteniments ja que és possible que no tots els mesos sigui necessari passar la fregadora, no obstant, potser sí què es necessiti repassar les zones altes o vuidar papereres. Per això, agendem totes aquestes tasques, depenent de la freqüència contractada i per a coordinar-les, els nostres operaris/as es recolcen en l’ús d’una app que els hi detalla els serveis que han de realitzar en cada actuació.

Especialistes en neteja i manteniment de pàrquings a Barcelona

 

Què poden incloure els nostres serveis de neteja de pàrquings a Barcelona?

- Escombrat i fregat de paviments i rampes d’ accès manual o mecànic.
- Neteja d’escales d’accès i ascensors.
- Neteja de portes d’entrada de vehïcles i d’accès peatonal.
- Desempolsat d’alts, tuberíes i extintors, etc.
- Neteja i disinfecció de banys.
- Neteja de barreres i caixers de tiquets.
- Neteja i reposició d’enllumenats.

Els nostres operaris estàn especialitzats en el correcte desenvolupament d’aquesta mena de tasques, ja que poseeixen formació en el maneig de les diferents màquines i en la neteja integral de pàrquings.

 

CarCris manteniments li ofereix una relació qualitat-preu inmillorable, assegurant un excel.lent servei. En qualsevol cas, si es produeix alguna incidència, posem a la seva disposició diferents mètodes de contacte per a que puguin contactar amb nosaltres.

 

No dubti en sol.licitar presupost sense compromís, estarem encantats d’escoltar-lo i assessorar-lo per aconseguir els millors resultats