Neteges sector restauració

Actualment prestem el servei de neteja del sector restauració en Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

 

Experts en neteja del sector restauració en Barcelona

En CarCris Manteniments ens encarreguem de la neteja i manteniment de cuines industrials , obradors i per descomptat, de la neteja integral d’establiments , com parades de mercat, tendes de comestibles, pastisseries, bars, restaurants...

Brindem al client la possibilitat de centralitzar en nosaltres totes les tasques de neteja necessàries (vidres, cuines, campanes extractores, neveres frigorífiques, obradors, banys, neteja tèxtil…) per tant, no haurà d’ acudir a diverses empreses per a la realització de diferets tasques.

Especialistes en neteja del sector restauració a Barcelona

 

Utilitzem productes específics aptes per a la industria alimentària i comptem amb personal professional qualificat per a aquest tipus de neteges que coneixen les exigències i necessitats d’ aquests serveis, i tot això amb el segell de qualitat i compromís de Carcris Manteniments y els anys d’experiència que ens avalen.