Neteges de fí d´obra

Actualment prestem el servei de neteja de fí d´obra a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extrendre’l a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

Experts en neteges de fí d’obra, a Barcelona

 

Realitzem neteges de fí d’obra de vivendes, oficines, locals i edificis a Barcelon.

 

Estem inscrits en el REA (Registre d´empreses acreditades) i estem en possessió i en plena vigència de tota la documentació relativa a la PRL. Això ens permet treballar per a constructores, degut a la tranquilitat que els oferim, al tenir tota la documentació exigida en vigència i actualitzada per a treballar en obres.

Sabem de les necessitats i exigències d´aquest tipus de serveis ja que treballem, no nomès per a constructores, sinó també per a inmobiliàries, estudis d´arquitectura, interioristes i per descomptat, per a particulars.

En general, s´inverteix molt temps i diners en realitzar una reforma, al mateix temps que es pateixen tota mena d´incidències (retards, desperfectes, incomoditats…). Però a la fí, arriba un dia en el qual els diferents industrials donen per acabada la seva feina, deixant en el camí un rosari de pols, ciment i d’altres restes d´obra.

Especialistes en neteja de fí d´obra a Barcelona

 

S’ha de ser conscients que, per a poder gaudir de la reforma realitzada, y que hagi valgut la pena el temps i els diners invertits, s’ha de realitzar correctament una acurada neteja de fí d’obra, ja que aquest és l’únic camí per a deixar l’instal.lació que correspongui, llesta per al seu ús.

A CarCris Manteniments comptem amb personal professional, meticulós i altament qualificat que s´encarregarà d’aconseguir un resultat a la alçada de les seves exigències i expectatives utilitzant els productes adequats per a cada residu d’obra i per a cada tipus de superfície, i comptant amb l’ajut de l’equipament i maquinària professional.

Tantmateix, una de les coses que més atrauen als nostres clients és la possibilitat de realitzar l’entrega del servei amb el personal de neteja present a les instal.lacions. D’aquesta manera estalviem sorpreses innecesàries i ens assegurem de que en sortir per la porta, tot estarà tal i com vostè desitja.