Neteges de domicilis particulars.
Manteniments, serveis puntuals i neteges a fons

A l’actualitat oferim el servei de neteja i manteniment de domicilis particulars a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

 

Experts en neteja i manteniment de domicilis particulars a Barcelona

 

No comptem amb netejadores de la llar, ja que pertanyem a un conveni diferent que és el de la neteja industrial, tot i amb això, comptem amb personal específic per a la realització de manteniments setmanals, neteges puntuals i reforços (vidres, cuines, banys, alts i a fons).

Es tracta de personal de plantilla pròpia amb experiència en la neteja de domicilis particulars, amb el qual, com hem comentat, podem realitzar manteniments amb la frequència sol.licitada per el client (setmanal, quinzenal, mensual...).

Un cop s’estableix un manteniment periòdic, es vincula a un netejador/a al servei en qüestiò, de forma que, sempre que sigui possible, hi acudirà la mateixa persona.

 

Això permet realitzar el servei de neteja amb les mateixes condicions que un empleat/ada de la llar, ja que genera un vincle de confiança entre client-treballador, però amb les avantatges d’externalitzar el servei amb una empresa professional que es farà càrrec dels impostos amb Seguretat Social, PRL, baixes de I.T, vacances, assegurança d´acciddents, etc…

Especialistes en neteja i manteniment de domicilis particulars a Barcelona

 

Hem de recordar que a l’actualitat és obligatori donar d’alta a la Seguretat Social als treballadors domèstics, no obstant això, és molt habitual que aquests serveis es realitzin de manera fraudulenta, ja que en principi, sota el caramel del preu més baix, pot ser que el client, no contempli els problemes que poden sorgir a posteriori.

Contractar un servei periòdic amb CarCris Manteniments li farà despreocuparse per complert de tots aquests problemes, ja que nosaltres ens encarreguem de que tot estigui en regla.

També és possible que vostè ja compti amb personal domèstic, però necessiti ajuda per a la realització de tasques específiques que necessiten de major qualificació, com poden ser la neteja de vidres, sobre tot si són de difícil accès, neteja en alçada i fondària, o neteges en profunditat de cuines (forns, campanes extractores…) i banys.