FAQ – Preguntes Freqüents

Com puc reservar un servei de neteja?

Contactar amb nosaltres és molt senzill. . Poden fer-ho per telèfon en el 93 358 38 64, a través del correu electrònic info@carcrismanteniments.com o bé per whatsapp en el número 638 321 741.

 

Un cop tinguem el primer contacte i ens expliquis el que necessites, t’informarem, sense compromís, de les condicions i si estàs conforme amb elles, bucarem un dia i una hora per a la realització del servei.

 

Per a assegurar la data desitjada, recomanem contactar com a mínim amb una setmana d’antelació.

Qui vindrà a realizar el servei?

No subcontractem personal. Tots els nostres netejadors són de la plantilla pròpia, ciudadosament seleccionats. No som una empresa amb molta rotació de personal, pel que la majoria, porten anys treballant amb nosaltres, per això són treballadors d´absoluta confiança.

Pot venir una netejadora?

La neteja no és cosa de dones ni d´homes. Nomès s´ha de tenir ganes de treballar i saber com fer-ho. La majoria de les persones que demanen una netejadora, queden encantats amb els nostres nois.

Podeu enviar-me a una persona amb nacionalitat espanyola?

Com hem comentat anteriorment, el nostre personal està curosament seleccionat y no distingim entre nacionals o estrangers. Tots els nostres treballadors estàn qualificats i segueixen tots els protocols de treball de CarCris Manteniments.

Compliré amb la normativa legal de contractació de personal de neteges?

Per descomptat. Tots els nostres treballadors estàn donats d´alta a la seguretat social, formats en PRL i tantmateix compten amb una assegurança d’accidents de treball i de responsabilitat civil, per a cobrir qualsevol incidència que poguès sorgir.

Puc confiar que es compliran tots els serveis contractats ?

Treballem amb un software especialitzat per a empreses de neteja on es registren totes les tasques contractades per el client i la seva freqüència.

 

Una vegada introduïdes les dades corresponents, tots els serveis s’agenden automàticament y s’envien recordatoris als netejadors a través de la app, per a que cada dia puguin saber exactament quins serveis han de realitzar.

 

Aquesta app ens permet geolocalitzar el servei i registrar l´horari d’aquest per a major tranquil.litat del client.

Es porta alguna mena de control de la feina que realitzen els treballadors?

Per descomptat. Realitzem supervisions periòdiques a tots els nostres centres de treball. A través de la nostra app s’envíen els informes corresponents als netejadors per a que puguin saber les deficiències que han de corregir.

 

A més, els nostres supervisors realitzaran reforços en aquells centres en els que s’hagi detectat incidències, per a subsanar-les inmediatament.

Com informeu al client de les tasques realitzades ?

A més del registre telemàtic, que pot enviar-se al client, sempre que ho necessiti, també omplim el tradicional registre d´assistència signat a cada centre de treball, on a més es detalla el tipus de servei realitzat.

Quina mena de productes de neteja s´utilitzen ?

Tots els productes que utilitzem són d´ús professional, específics per a les superfícies a tractar. Comptem amb les fitxes tècniques i de seguretat a disposició dels nostres clients, si ho consideren necessari.

Disposeu de maquinària profesional?

Sens dubte. Comptem amb una àmplia varietat de maquinària professional especialitzada per a ajudar-nos a oferir un acurat servei als nostres clients.

 

Escombradores, fregadores, diverses menes d´aspiradors, màquines d´injecció-extracció, rotatives, hidronetejadores, etc

Què he de fer si detecto quelcom incidència en el servei o vull fer un suggeriment referent al mateix?

Ser a prop dels nostres clientes és primordial per a nosaltres. Ens esforcem per a fer arribar el missatge que estem a la seva disposició per a qualsevol cosa tant bon punt ens necessitin.

Hi ha vegades que un petit problema es pot fer una pilota molt grossa si no existeix una bona comunicació.

 

Per evitar aquestes situacións, posem a la seva disposició diversos canals de comunicació. Per telèfon al 93 358 38 64, a través correu electrònic info@carcrismanteniments.com o per whatsapp al 638 321 741.

 

Per a nosaltres una trucada o un missatge no són cap mena de molèstia, així doncs estarem encantats d´atendre´l.