Abrillantat i tractaments de sòls

Actualment prestem el servei de neteja d’abrillantament i tractament de sòls a Barcelona ciutat, tot i que opcionalment podem extendre-ho a tota la provincia de Barcelona. Si us plau contacteu amb nosaltres també si la vostra necessitat del servei és fora de la ciutat de Barcelona.

 

Experts en abrillantaments i tractaments de sòls a Barcelona

 

Pel seu ús diari, el sòl va adquirint taques que penetren en les porositats i, és necessàri netejar amb màquines rotatives utilitzant productes específics.

A CarCris Manteniments oferim el servei d’abrillantament i tractament de sòls, treballant per a empreses i particulars.

A més, és a les comunitats de veïns on incloem aquestes tasques de manera periòdica, amb freqüència anual o semestral, per a tractar el sòl d’un vestíbul i dels replans, i mantenir la imatge de la comunitat en perfecte estat.

 

Depenent del estat del sòl, podem realitzar en primer lloc un decapat mecànic, per eliminar impureses y obrir el porus i en segón lloc, aplicar el producte cristalitzador amb llana d’àcer per què el sòl recuperi la brillantor.

Especialistes en neteja d’abrillantats i tractaments de sòls a Barcelona

 

Mitjançant la acció repetitiva de la màquina rotativa es produeix una reacció química mitjançant la qual el líquid cristalitzador es trasforma en una fina pel.lícula transparent i protectora.

No externalitzem el servei ja que comptem en plantilla amb personal professional, qualificat i amb experiència en la realització d’aquests treballs.

I com en tots els nostres serveis, els nostres especialistes reben el suport de la nostra app, la qual agenda totes les tasques, de manera que amb CarCris Manteniments té la garantia de que SEMPRE es realitzen els abrillantats periòdics contractats.

 

És molt habitual en el nostre sector incloure aquestes tasques de manera gratuïta amb la contractació d’un manteniment integral anual de la comunitat, però és encara més habitual que a posteriori no es compleixi amb els terminis establerts. Oblideu-vos d’aquests problemes, no permeti que l’enganyin. Amb CarCris Manteniments manteniu els sòls en perfecte estat.